Ons vooruitzicht - Reisverslag uit Deventer, Nederland van Edwin Klok - WaarBenJij.nu Ons vooruitzicht - Reisverslag uit Deventer, Nederland van Edwin Klok - WaarBenJij.nu

Ons vooruitzicht

Door: Edwin

Blijf op de hoogte en volg Edwin

05 December 2009 | Nederland, Deventer

Op 30 december 2009 om 12.00 uur gaan wij met z'n drieën naar Bali, wij zijn vader Jan, moeder Elly en zoon Edwin.

Wij gaan 3 keer een week in oost - zuid en noord Bali logeren.

Als eerste gaan wij naar Bungalow Rumah mimpi Saskia in Candidasa, de tweede week (met Edwin zijn 25e verjaardag) zitten wij in Villa Melati in Cangu en de derde week in bungalows (van Balinese mensen) Gede Homestay in Lovina.

Wij vliegen met Malaysia Airlines via Kuala Lumpur, waar wij plaatselijke tijd 6.45 (ned.tijd ongeveer 12.00 uur 's nachts op 30-12) landen. 2 uur later vertrekken wij van Kuala Lumpur naar Denpasar en zijn daar 31-12 om 11.55 (ned.tijd
rond 6 uur 's morgens).

Daar worden wij opgehaald door de chauffeur van het resort.

Wij hopen zo veel mogelijk ons reisverslag te kunnen schrijven.

Jan-Elly en Edwin

• 06 December 2009 - 13:51

Bert :

Dag Allemaal,

Dat ziet er alweer leuk deze site.
    En als mijn rekenwerk klopt, duurt het vanaf nu nog 23 dagen tot jullie vertrekken. In ieder geval zal het weer daar wel beter zijn.
    Want hier is nu volop herfst.

Groeten, Bert.

• 16 December 2009 - 16:56

Claudia:

Beste familie,
    Wat een heerlijk vooruitzicht.Konden we maar mee snik,snik.
    Heel veel plezier in Bali en doe ze in Lovina maar de groetjes van ons.Over viet maandjes mogen wij ook weer en mijn ouders komen volgende week woensdag weer terug uit Lovina.Have fun!!!
    Gr claudia

• 21 December 2009 - 12:39

Erik:

Heel veel plezier in het voor jullie vertrouwde Bali.
    Goede reis toegewenst van een jaloerse gitaarvriend.
    VrGr
    Erik

• 29 December 2009 - 13:25

Maria:

Dag lieverds,

Nog één nachtje slapen in Deventer en dan gaan jullie. Een hele voorspoedige reis gewenst en ik denk aan jullie. Geniet van elkaar en van de reis en de tijd daar. Ik hoor en lees de verhalen graag. Veel plezier en hele warme groet,

Maria