Dag 4: Het is hier fantastisch!!
Door: Edwin
Blijf op de hoogte en volg Edwin
03 Januari 2010 | Indonesië, Batavia
Jan en Edwin zijn 's middags Candi Dasa verder gaan verkennen en hebben nu eindelijk een internet café gevonden met werkend internet. Daardoor staan de verslagen nu pas online.
De rest van de week zullen we niet veel online zijn dus de verslagen kunnen wat later online komen.
Morgen gaan we met Podol weer on tour de rest van Oost Bali ontdekken.
De groetjes van ons allemaal!
ps. ik heb even 2 foto's geupload, de
eerste foto is van ons uitzicht vanaf het resort en de 2e foto is van het uitzicht in het restaurant bij het Batau meer.
De andere foto's volgen nog.
04 Januari 2010 - 13:27
Maria:
Dag lieverds,
Ik kan wel zeggen dat ik heel graag bij jullie wil zijn; de sneeuw hier is prachtig, dat wel, maar ik zou toch graag/liever bij jullie in de zon liggen of in de oceaan willen zwemmen. Maar ik ben blij te lezen dat jullie het naar de zin hebben en dat jij, Elly, hebt gezwommen. Geniet er maar veel van, want de winter hier duurt nog lang. veel liefs, Maria -
04 Januari 2010 - 17:17
Ruud En Anneke:
Hey hey,
Het is hier nu 18.10, het ligt wit en het is
-4 dus lekker klappertanden brrr .... dus vannacht weer de lange onderbroek aan :)met enige jaloezie denk ik aan jullie en aan het warme water en de heerlijke themparatuur...
Elly ben zo blij voor je dat je pijn een stuk minder is en dat je lekker kan zwemmen kortom een geweldige vakantie voor je !!!!
Geniet ervan !!!!
De groetjes daar en ik zie uit naar de foto's ...
Liefs Anneke -
05 Januari 2010 - 10:57
Patrick:
He lieve mensen !
Fijn dat mama het zo naar dr zin heeft en natuurlijk jullie allemaal !
Maar ik ben echt blij voor dr dat ze er bij is en ik kom zeker foto`s/filmpjes kijken als jullie terug zijn !
Groetjes aan je Pà & Mà
Groeten , Pat -
05 Januari 2010 - 14:14
Ton:
Beste, Edwin, Elly en Jan.
Hier een bericht uit het witte Deventer.
Goed om te horen dat jullie het naar je zin hebben.
Jullie natuurlijk de allerbeste wensen voor 2010, het begin ziet er goed uit.
Geniet er lekker van en Edwin vrijdag een fijne verjaardag.
Wij blijven jullie volgen.
Groet, Ton en Alina.
Hallo rijsteters! Leuk jullie verhalen te lezen. Podol Rules! -
07 Januari 2010 - 09:03
Gonny:
Hallo buurtjes,
Fijn om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben. En Elly.... kun je je vakantie niet verlengen? Tot hier de kou geweken is?? Overwinteren op Bali lijkt me nog niet eens zo gek.
Verder wensen we jou, Edwin, morgen een hele gezellige verjaardag toe. Alvast van harte gefeliciteerd.
Jan, Elly en Edwin,
de groeten van Herman en Gonny