Dag 17: Dolfijnen!
Door: Edwin
Blijf op de hoogte en volg Edwin
18 Januari 2010 | Indonesië, Batavia
Alleen werd het programma meteen omgegooid, de dolfijnen waren pas vanaf 2 uur te bezichtigen, dus eerst door naar de hotsprings, alleen deze werden een teleurstelling.
Voor moeders zou het warme water een goede werking hebben, alleen dan zou ze deze wel moeten kunnen bereiken. Het was een hele oude historische omgeving, die ook zo gelaten was. Dus met veel trappen naar boven en naar beneden. Dit was niet voor haar te doen dus besloten we terug te gaan naar de auto. Jammer, maar niets aan te doen.
De boeddhistische tempel lag heel mooi op de voet van een berg met een mooi uitzicht over Lovina en omgeving. Het was een enorm complex waar Jan en Edwin een tijd hebben rond gekeken.
Na de tempel was het tijd voor een lunch bij Gede en na de lunch was het dan eindelijk tijd voor dolfijnen.
We gingen naar een Hotel/Resort een stukje verder op, het Excelsior hotel. Bij dit hotel zit een mini dierentuin en de grootste attractie zijn de dolfijnen. Dit hotel/resort staat bekend om zijn therapieën voor kinderen met onder andere autisme. Om 2 uur gaven de dolfijnen een show weg, erg grappig om te zien hoe slim die beesten zijn.
Na de show had Elly een ontmoeting met een van de dolfijnen. Ze mocht hem aaien en met hem op de foto. We kregen haar hier bijna niet meer weg, want ze was natuurlijk weer heerlijk aan het kwekken met de dolfijn, die ook vrolijk terug kwekte!
Toen Elly afscheid had genomen van de dolfijnen hebben we nog rondgekeken bij de andere dieren. De mini dierentuin mag gerust een dierentuin genoemd worden! Wat een enorm hotel!
De rest van de middag hebben we lekker rustig aan gedaan!
Wat een geweldige ervaring weer!
02 Februari 2010 - 18:12
Anneke:
hihihi kan me voorstellen dat ze terug aan het kwekken waren hahaha maar wel heel bijzonder !!! dat zijn toch ook dingen die je niet meer gauw meer tegenkomt, hele mooie foto's !!!!
Liefs Anneke