Aangekomen in Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Edwin Klok - WaarBenJij.nu Aangekomen in Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Edwin Klok - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Kuala Lumpur

Door: Edwin

Blijf op de hoogte en volg Edwin

31 December 2009 | Maleisië, Kuala Lumpur

Om precies 7 uur vanmorgen (12 uur 's nachts Nederlandse tijd) zijn we veilig geland in Kuala Lumpur. Het was een prettige reis met nauwelijks turbulentie.

We moeten ons nu even 2 uur hier vermaken en dan vliegen we de laatste 3 uurtjes door naar Denpasar waar we opgewacht worden door de chauffeur van het resort.

Groetjes van ons

• 31 December 2009 - 14:11

Anneke En Ruud :

Hey hey,

Blij dat jullie zonder al te veel problemen zijn aangekomen ... En nu genieten ...

Liefs Ruud, Annke en de kids

• 31 December 2009 - 14:23

Henry:

Hey Kloks!

Goed te horen dat de reis is meegevallen. Hier rustig naar de avond aan het werken.

Have fun geniet ervan!

• 31 December 2009 - 17:07

Bert:

Dag Jan, Elly en Edwin,

Ik heb begrepen, dat jullie inmiddels al weer ruim een uur in het nieuwe jaar leven.
    Daarom wens ik jullie de beste wensen voor 2010. Een heel gelukkig nieuwjaar! Het is hier nu 18.06 uur.
    Zo dadelijk haal ik wat eten op van de Chinees.
    Vanavond vier ik de jarwisseling bij vrienden. Ik begrepen dat jullie naar Kuala Lumpar een prettige reis hebben gehad. Ik hoop dat de komende drie uurtjes vliegen naar Denpasar en de laatste rit net zo prettig zijn.

Groeten en tot de volgende keer, Bert.

• 31 December 2009 - 21:17

Fred:

Jullie hebben het nieuwe jaar daar al ingeluid wij staan 1 3/4 kwartier voor 1 januari. Vanaf deze plaats wensen wij jullie een gelukkig nieuwjaar en maak een mooie reis de komende weken

Groet

Cobie en Fred

• 01 Januari 2010 - 09:35

Gonny:

Hallo Jan, Elly en Edwin.

We wensen jullie een heel fijn en liefdevol 2010.
    Het lijkt me een leuk begin van het nieuwe jaar.
    Waren de oliebollen en appelflappen lekker?

groeten van Herman en Gonny

• 01 Januari 2010 - 16:43

Claudia Ernst:

Beste Familie,

Ik hoop dat jullie een super tijd beleven in Bali.Jullie kennen mij niet maar ik heb in jullie eerste reisverslag gelezen dat jullie ook een paar dagen naar Lovina gaan,daarom vind ik het zo interessant om jullie reis te volgen.Wij zjn daar namelijk bezig een huis te bouwen.Jullie zullen er zeker langs komen.de Villa met de Big Tower haha zo noemen ze het daar in Kalibukbuk en kaliasem.
    Heel veel plezier en een goeie reis!!!
    Claudia