Indonesië 28-2/24-3 - Reisverslag uit Deventer, Nederland van Edwin Klok - WaarBenJij.nu Indonesië 28-2/24-3 - Reisverslag uit Deventer, Nederland van Edwin Klok - WaarBenJij.nu

Indonesië 28-2/24-3

Door: Edwin

Blijf op de hoogte en volg Edwin

08 Februari 2009 | Nederland, Deventer

Zaterdag 28 februari vertrekken wij, vader en zoon Jan en Edwin, naar Indonesië.

We zullen daar Sumatra, Java en Bali aandoen. Op Java gaan we naar Bandung toe waar we het geboortedorp van mijn vader zullen bezoeken.

We starten op Sumatra waarin we verblijven in Guesthouse Rumah Belanda in Medan, vervolgens zullen we een week later vanaf Medan naar Jakarta vliegen, daar verblijven we in het Luxe Hotel Jakarta. Na 2 volle dagen Jakarta vertrekken we per bus of trein naar Bandung waar we 3 nachten in het Garden Permata Hotel zullen overnachten.

Per trein zullen we daarna door de mooie natuur van West Java verder reizen naar Yogjakarta en zijn daar 3 nachten in het Rumah Mertua Hotel.

Het eindpunt van de reis is Bali, waar we in Lovina Beach 7 nachten zullen verblijven in het resort Sawa Lovina. Op 23 maart zullen we via Singapore vanaf Denpasar terug vliegen naar Nederland.

Op deze site zullen wij dagelijks onze avonturen proberen te delen met iedereen.

Groeten Jan en Edwin Klok

• 26 Februari 2009 - 15:25

Bung D:

Vanuit Twello een fijne vakantie gewenst naar Indonesie! Minoem sopi dan makan kelapa.... apa? Haje wat!

mzzl
    bung D

• 26 Februari 2009 - 21:08

Suus:

Schatje van me!!

HIer je lieve vriendinnentje:D
    Kga je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg missen!!
    Ga je op deze site in de gaten houden:D
    Have fun!!
    DIkke kus

• 27 Februari 2009 - 11:16

Eric Hollander:

Jan (en Edwin)

veel plezier in dat deel van de wereld. Neem je wel kadootjes voor je (VP)collega's mee?
    groeten

• 27 Februari 2009 - 12:09

Paul Alberts:

Ik ben je voor. Als je dit leest ben je al geland en zit je achter je eerste pilsje. Veel plezier Ik ben niet zo'n IC mannetje dus ik weet niewt altijd of het goed gaat met wat ik doe, maar ik wel. Groetjes en ik ga proberen je te volgen.

• 27 Februari 2009 - 18:40

Koos:

Edwin en Jan goede reis en veel plezier toegewenst. Doe ze daar de groeten

• 28 Februari 2009 - 06:46

Amal:

Veel plezier samen. Ik lees de spannende verhalen wel...

Elly jij ook fijne tijd zonder de mannen.

groet,
    Amal