Dag 18: Heeeeeeerlijk die zon!! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Edwin Klok - WaarBenJij.nu Dag 18: Heeeeeeerlijk die zon!! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Edwin Klok - WaarBenJij.nu

Dag 18: Heeeeeeerlijk die zon!!

Door: Edwin

Blijf op de hoogte en volg Edwin

18 Maart 2009 | Indonesië, Batavia

Vannacht eindelijk allebei weer eens goed geslapen. We werden dan ook om half 10 allebei fris en fruitig wakker.

Meteen lekker ontbeten en daarna direct
het zwembad in gedoken!

Het was vandaag een stuk warmer dan gisteren en de zon brandde ook een stuk harder. Daarom hebben we 'verantwoord' in de zon gezeten. Afgewisseld met zwemmen, uit de zon zitten en in de schaduw.

Echt genieten en we zijn al aardig bij gekleurd!

Verder hebben we niet echt veel te melden vandaag! We genieten ontzettend!

Morgen hopelijk een spannender verhaal want dan worden we al om 6 uur opgehaald 's morgens om te gaan vissen op onder andere tonijn. En misschien zien we dan ook nog wel dolfijnen!

Verder wil Edwin iedereen nog bedanken voor de beterschaps wensen die die van iedereen heeft gekregen!

Tot morgen!

Groetjes Jan en Edwin

• 18 Maart 2009 - 11:25

Mantra:

Wat een leuke reisverslagen van jullie!
    En mooie foto's, het wordt tijd dat ik er ook eens ga kijken!
    Mijn broer gaat 2 keer per jaar naar Bali en zegt steeds je moet ook eens gaan.
    Ik wist niet dat je met Jan was! Doe hem ook de warme groetjes! Ik hoop dat ziek-zijn nu de laatste dagen niet meer voorkomt, zou wel fijn zijn he!
    Heel veel plezier nog!
    Liefs Mantra

• 18 Maart 2009 - 14:05

Anneke:

Hoi Jan en Edwin,

Weer even aan het snuffelen geweest in jullie fotoboek en wat een mooie foto's. Ik zit me net te bedenken, ik weet niet of het net zo mooi is maar ik denk dat ik toch een beetje een idee heb wat mijn vader gezien heeft in Papoa-nieuw Guineia (niet helemaal goed geschreven denk ik hahaha) Hij kon er wel heel veel over vertellen maar als je er geen foto's van hebt dan is het toch moeilijk om daar een voorstelling van te maken ...

Allee geniet nog een beetje en niet meer ziek worden hoor !!

Liefs Anneke en Ruud