Dag 20 en 21: Lekker relaxen!! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Edwin Klok - WaarBenJij.nu Dag 20 en 21: Lekker relaxen!! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Edwin Klok - WaarBenJij.nu

Dag 20 en 21: Lekker relaxen!!

Door: Edwin

Blijf op de hoogte en volg Edwin

21 Maart 2009 | Indonesië, Batavia

Vandaag en gisteren hebben we niet veel gedaan, we hebben lekker van het mooie weer genoten en lekker gegeten en veel uitgerust en gezwommen.

Ook omdat Edwin zich gister weer even niet zo lekker voelde, maar dat kon te maken hebben met de warme waaraan hij bloot heeft gestaan tijdens het vissen, warmte is goed voor bacteriën, dus kreeg hij weer wat last.

Hij heeft nieuwe medicijnen gekregen en deze hebben het al weer aardig verholpen.

Vanmiddag zaten we lekker in de zon bij het zwembad toen het net leek alsof de tuin man de tuin ging sproeien. Het begon keihard te regenen maar de zon scheen gewoon!

Morgen gaan we lekker genieten van onze laatste volle dag hier in Indonesië!

Misschien komen we morgen of overmorgen nog online vanaf hier en anders zal het vanuit Singapore zijn!

We vinden alle reacties heel leuk! Maar volgens mij zijn er nog meer mensen die meelezen maar nog geen berichtje hebben achter gelaten! Daarom het vriendelijke verzoek aan iedereen om nog even een berichtje achter te laten zodat wij weten wie allemaal onze reis hebben mee gevolgd en voor onze herinnering!
Want we bewaren dit natuurlijk ook allemaal!

Nou vanaf Bali zeggen wij..

Selamat malam (Goeie avond)

En Mia, namens Jan zijn dank voor het overnemen van de wacht!

• 21 Maart 2009 - 12:43

Mantra:

Het is erg leuk jullie verslagen te lezen!
    Goede terugreis en genieten nog die laatste dag!
    Vriendelijke groet, Mantra

• 21 Maart 2009 - 13:14

Priscilla:

He pinda t zit er al weer bijna op he :) ben blij als je er weer bent. Goede reis voor jullie en zie je gauw dikke x

• 21 Maart 2009 - 16:18

Bert:

Ja heren, het zit er bijna op. Nog 1 volle da genieten dag. Ik wens jullie een goede terugreis en een behouden aankomst.
    Vanuit een zonnig Deventer een selamat malam. Deventer

• 22 Maart 2009 - 08:25

Jolanda Moen:

We hebben jullie wel gevolgd hoor. Mooie verhalen en foto's. Geniet nog even van jullie laatste dag. En Jan, Ik zie je op 4 april. Goede terugreis Groetjes, Jolanda

• 22 Maart 2009 - 13:18

Grannie:

Hoi ik zal het bericht namens Jan aan Mia doorgeven die zit nu op centerparcs haar eigen vakantie te vieren, maar we hebben nog contact vandaag. jullie reisverslag heb ik met plezier gevolgd. Het ziet er allemaal mooi uit. Een hele goede vlucht weer naar Nederland. Grannie

• 22 Maart 2009 - 13:25

Joyce En Sandra:

Hey daar,

nog even flink genieten en dan alweer terug.
    goede reis en tot snel

Gr van ons

• 22 Maart 2009 - 22:13

Henry:

Heren, slaap lekker in het vliegtuig, kom je fris en fruitig weer aan!

• 22 Maart 2009 - 22:19

Hilde:

ik heb slaapdienst dus tijd om alle verslagen foto's enz weer te bekijken. Het zit er al weer bijna op. Maar jullie hebben heel wat om naar terug te kijken en er nog een keer van te genieten. knuffel Hilde.

• 23 Maart 2009 - 08:51

Wil :

Hoi Jan en Edwin, Leuk jullie verslagen te lezen, wat een prachtige reis! We zullen nog lang de verhalen van Jan meebeleven als hij weer aan het werk gaat.

groetjes Wil

• 23 Maart 2009 - 13:25

Fred I:

Ik hoop dat Edwin wat opgeknapt is voor de terugreis.Mannen goede reis terug.
    Het is hier trouwens brr weer, dus jullie komen van een tropisch klimaat in een kil Nederland
    Nog bedankt voor de leuke verslagen vanuit de tropen.

Cobie en Fred

• 24 Maart 2009 - 11:41

Suusssssss:

Edjeeeeeeeeeeee:D:D:D
    Bijna weer terug in Nederland!!!!!!!llalalalal..Of nu al wel onderweg. Aaaahhh..Wat ging het snel he!Neem aan dat je helemaal uitgerust weer terug bent:D
    GOeie reis en tot gauw.
    Liefs suus

• 24 Maart 2009 - 13:55

Pannekoek:

Hey edwin

Echt top om zo te lezen wat je allemaal hebt gedaan en gezien.
    Je hebt een hoop mensen jaloers gemaakt met die geweldige vakantie van je.

Nou ik ga je snel weer spreken en we drinken binnenkort nog wel een biertje samen.

groeten pannekoek