Dag 1: We zijn er!!
Door: Edwin
Blijf op de hoogte en volg Edwin
01 Maart 2009 | Indonesië, Medan
Het was een rustige vlucht van ongeveer een uur.
Pa herkende bij aankomst alles meteen weer en kwam tot de conclusie dat Medan airport in die 30 jaar nog niks is veranderd.
We landden bij daglicht, maar kon helaas niet filmen omdat de ramen beslagen waren. Maar heel apart om maar een paar meter over 'huizen' heen te vliegen.
Pa ging bij aankomst gelijk Indonesisch met iedereen praten dus kregen meteen voorrang om er door te mogen. Er kwam een of andere supervisor ofzo op ons af, die zou het Guesthouse bellen om te zeggen dat we eerder kwamen, maar we hadden niet het goeie nummer, dus regelde hij een taxi voor 4 euro.
Die bracht ons naar een villawijk, waar
het guesthouse in gelegen is.
Die taxichauffeur was echt gek, heletijd toeteren en auto's en brommers aan de kant duwen. En hij bleef maar lachen. We zeiden een paar zinnen tegen hem en hij dacht meteen dat we vloeiend Bahasa kunnen spreken, dus hele gesprekken die kerel.
Bij aankomst in het guesthouse kregen we meteen te eten en te drinken. Erg lekker!
En dat voor iets van 60 cent.
We waren aardig moe van de reis dus hebben daarna lekker geslapen.
Toen we wakker werden werd er al weer een maaltijd voor ons gemaakt.
Met een lekkere verse guave sap.
Morgen gaan we naar het vliegveld terug om de verdere tickets te boeken en een tour door Medan maken.
Dinsdag gaan we naar onze familie..
De orang oetangs :D
Ik zal ook de eerste foto's erop zetten!
Groeten Jan en Edwin
01 Maart 2009 - 13:35
Koos:
Jongens, blij dat jullie een behoorlijke vlucht achter de rug hebben. Doen jullie mijn familie ook de groeten?! -
01 Maart 2009 - 14:39
Fred:
Hardstikke leuke foto's mannen en goed dat jullie er nu zijn
Veel plezier daar
C+F -
01 Maart 2009 - 18:19
Patje:
Goed om te zien dat jullie je daar vermaken !
Ik houdt de site goed in gaten ben benieuwd naar meer nieuwe foto`s en verslagen...
Veel plezier daar Eddy en Jan.
Grt , P.P. -
01 Maart 2009 - 21:06
Marcel En Ingrid:
Hallo Jan en Edwin. Super dat jullie samen zo'n mooie reis onder nemen. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie.
Groetjes Marcel en Ingrid -
01 Maart 2009 - 22:26
Sammai & MELLYMEL:
maatje we hebben elkaar toenstraks gesproken mooie foto´s gozer! heb je al een vrouw gevonden daar op de kampong die je mee terug neemt. neem zowiezo ff zn lekker sapje voor me mee ;)
ik hou van jou gozer veel plezier en we houden contact
KALMAN KUSJES SAM EN MEL -
02 Maart 2009 - 00:06
Bert:
Hallo Jan en Edwin,
Elly heeft mij getipt, dat jullie al een bericht met mooie foto`s op de website hadden gezet. Dat ziet inderdaad allemaal goed uit. Mooi huis, lekker eten echte vakantieplaatjes zoals je in die fraaie tuin zit. Leuk avontuur met die taxichauffeur, die dacht dat jullie Bahasa konden spreken. Die maaltijden daar zijn daar echt spotgoedkoop.
Al voor 60 cent goed eten en drinken.
Dan zijn de horecaprijzen hier wel anders. Ik heb het vandaag laat gemaakt.
Het is hier nu 02.00 uur in de nacht. Dat is bij jullie 8 uur in de ochtend.
Dat betekent dat ik zo naar bed ga terwijl jullie misschien al zijn opgestaan. Ik laat het hier dus bij. Leuk om zo met jullie contact te kunnen houden. Ik ben benieuwd naar jullie volgende bericht.
Groetjes en tot de volgende keer.
O, ja nog 1 ding: ik heb kaartjes kunnen regelen voor Cliff & The Shadows. De tickets worden binnenkort naar mij toegestuurd. Dus in november kuunen we naar de Ahoy.
Trouwens zaterdag was ik bij een concert van Margriet Eshuis.
Groetjes en tot de volgende keer,
Bert.
02 Maart 2009 - 17:13
Karin :
Goed te lezen dat jullie goed zijn aangekomen aldaar. Nu lekker genieten van alles wat komen gaat. Ik ben jaloers, wil ook zo terug naar Bali. Heren, Geniet!!
Groetjes Karin van de klif A -
02 Maart 2009 - 19:28
Priscilla:
He edje, jullie zijn veilig aangekomen dus, heb je typpiewan al gevonden hahahha ;), lekker joh die kroketten en frikandellen hahhaa grapje groetjes dikke x